Varför tillåter inte google play spel på bingolotto appen

som har med sex att göra är inte tillåtna. Det kan dock förekomma innehåll i vissa G-klassificerade datorspel som inte är intressant för barn. I datorspel som har klassificeringen M (barnförbjudet) förekommer det innehåll som inte lämpar sig för barn under. Det beror på att de har utformats för att fungera tillsammans, som en basfunktion för användarna, så att de till exempel kan spara ett foto från Gmail i Foto, eller öppna en bilaga från Gmail i Drive. Det kan hända att föräldrar och vårdnadshavare behöver ta reda på hur datorspelets specifika innehåll är beskaffat för att kunna avgöra om materialet är lämpligt för deras barn. Lättare våld (underförstått eller orealistiskt) är tillåtet. Tryck på, läs mer på appens informationssida för att se en beskrivning av varför appen fick sin klassificering. Klassificeringen bestäms av apputvecklarna och iarc (International Age Ratings Coalition). Business tävlingar of Apps - The Ultimate App Store List - February 2015. Ett riktigt guldläge, helt enkelt! 7-årsgräns Kan innehålla scener eller ljud som är skrämmande för barn.

Enhetstillverkarna kan använda den här tjänsten utan kostnad för att ge sina kunder en bra användarupplevelse och användbara funktioner direkt. Oavsett om det gäller deras egna appar eller appar från tredje part. Till exempel Facebook, användning av tobak och droger och skildringar av kriminella aktiviteter tillåts. Innehållet är generellt bingolotto sett lämpligt för alla åldrar. Google begär inte att tillverkarna ska ingå avtal om antifragmentering. Betyg Åldersgräns, barn under 15 kan komma åt detta material på laglig väg eftersom klassificeringen är en rekommendation.


Morkulla spel. Varför tillåter inte google play spel på bingolotto appen

Kan innehålla mer tecknat eller milt våld. Material med klassificeringen R 18 får bara konsumeras av vuxna. För sådana appar använder vi en varför tillåter inte google play spel på bingolotto appen ikon som visar att vi rekommenderar en förälders sällskap Parental Guideance eftersom appen kan ge användaren tillgång till innehåll som är olämpligt för barn. Denna vecka har du ett gyllene tillfälle att ta del av vår bästa BingoBonus. Androidfakta 04 18årsgräns Innehåll med stor påverkan, visst våld i komiska eller påhittade sammanhang är acceptabelt. När hämtningen är slutförd uppmanas du av installationsprogrammet för Flash Player att starta installationen.

En del appar fungerar som portaler (för att strömma innehåll) och då kan användaren välja bland en stor mängd material av varierande karaktär.

Om, google inte kan slutföra en sökning får du en avisering med sökresultatet när du är ansluten igen.
Läs mer om allt.
Du kan köpa appar och digitalt innehåll på Google Play med.

Tillåter köp av premiuminnehåll.
Innehåll på Google Play.
Om du inte redan har ett.

Normalt hämtar du säkert dina appar med hjälp.
Foto: Nintendo Percy Oropeza.
Installera appar som inte kommer från Googles, play.