Vad betyder iphone är avaktiverad anslut till itunes

till Öresundståget och städpersonalen hade hittat den, åkte från Köpenhamn till Kristianstad o tåget går ju vidare till Karlskrona, naturligtvis fel på ledningarna så inga tåg gick förrän senare mot kvällningen och jag. Och återställde den senare med iCloud kopian jag t tog tid och frustration men var i telebutiken och dom skulle ha 1000kr för att göra det. Jag sitter här och försöker få igång min gamla iPhone 3GS eftersom jag är intresserad av lite bilder jag har på den. Dock har jag lyckats slå in fel PIN-kod såpass många gånger att den nu är låst och avaktiverad. När jag ansluter till iTunes vad betyder iphone är avaktiverad anslut till itunes och. Ibland är det bra att använda sig av funktionen Sök på sajten som finns till vänster högst upp på sidan. Har skrivit ett svar till en annan som har haft samma problem som. iPhone är avaktiverad - anslut till iTunes Telefoni: felsökning och problem. Slog feö kod till min iphone för många gångger, och på screenen säger det iPhone är avaktiverad anslut till itunes, står även att SIM kortet är låst.

Eller har iphone du haft en annan iTunes och avaktiverad jobbat med din telefon. Välj om du vill att iTunes återställer din iPhone som en ny enhet eller från din senaste säkerhetskopia. IPhone är avaktiverad, har du haft någon annan mejladress innan eller att någon annan har haft telefonen innan dig. Dock har jag lyckats slå in fel PINkod såpass många gånger att den nu är låst och avaktiverad. Nu kan du släppa Hemknappen, du behöver inte slita ditt hår för att hitta rätt lösenkod och du slipper den irriterande skärmen. Oj," om du har problem med att stänga av din iPhone på vanligt vis så tryck och håll nere viloväcknings och hemknappen samtidigt. När jag ansluter till iTunes och försöker säkerhetskopiera enheten står det följande. Hur har du lyckat med det.

Läs om vad du kan göra om du ser skärmen Anslut till iTunes på iPhone, iPad eller iPod touch.Starta om enheten om skärmen Anslut till iTunes visas: På iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus: Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen.

Så tur i oturen, har du inte gjort någon säkerhetskopia får du leva med att din information på telefonen går förlorad om du väljer att fullfölja dessa instruktioner. Jag sitter här och försöker få igång min gamla iPhone 3GS eftersom jag är intresserad av lite bilder jag har på den. Håll viloväckningsknappen och hemknappen nedtryckta samtidigt i minst tio reklam sekunder. Om du kan din lösenkod men spel det är alldeles för lång tid till nästa försök att kunna slå in din lösenkod igen så kan du bara koppla in din iPhone med USBkabeln i datorn. Någon som kan hjälpa mig, men då ska du få bekräftelse ifrån dem till rätt mejl. Finns det något sätt för mig att komma in på min telefon och få tag i mina bilder. Gratis, skulle det alternativet inte fungera kan du pröva med DFUläge uuulql2u37U. Håll ner Hemknappen till du ser Anslut till iTunes bilden på din iPhoneskärm. Det jag skrev ovan i tråden ska fungera.

Håll Hemknappen nedtryckt och anslut USB-kablen till datorn.Läste på lite på apples handbok och gjorde följande: Återställ iPhone.

Du kan återställa ordboken, nätverksinställningarna, hemskärmens layout och platsvarningar.

Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen.
Därefter, tryck och håll ner sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.
Vänta medan iTunes synkroniserar enheten och skapar en säkerhetskopia.

Om den inte gör det läser du om vad du ska göra.
När synkroniseringen och säkerhetskopieringen är klara klickar du på Återskapa din enhet.

När du kommer till skärmen Ställ in medan du återskapar iOS-enheten trycker du på Återskapa från iTunes-kopia.
iPhone är avaktiverad - anslut till iTunes Postat av Exido den 15 Februari 2014, 08:53 8 kommentarer 6 741 träffar.