Spela upp ljud på gammal cd spelare format

överskridit det antal datorer som du får använda till att spela upp inköp. Ljudböcker som köpts från iTunes Store kan spelas på upp till fem datorer samtidigt. AAC -kodaren kodas med det nya mpeg-4 AAC-formatet och går att spela upp i spela upp ljud på gammal cd spelare format iTunes och på en iPod, iPhone eller iPad. Om du använder datorns inbyggda högtalare: Kontrollera att volymreglaget högst upp i spela upp ljud på gammal cd spelare format iTunes-fönstret inte står på noll, liksom att datorns volym inte står på noll (välj Apple-menyn Systeminställningar och klicka på Ljud). Datorerna måste auktoriseras för uppspelning av inköp från Audible. Språk, om statusvisaren överst i iTunes-fönstret rör sig men ingenting hörs. En provlyssning i musikbiblioteket eller en spellista har en köpknapp bredvid sig. Om du använder fjärrhögtalare och volymreglaget i iTunes är nedtonat: Kontrollera att Dator är valt i popupmenyn AirPlay högst upp i iTunes-fönstret.

Spela upp ljud på gammal cd spelare format. Cdon dvd film

Anslutna till ett eluttag och påslagna Ägar eller Köpt avfältet visar användarnamnet för Audiblekontoinnehavaren som hämtade filen. Kontrollera att de strömförsörjda högtalarna är ordentligt anslutna till datorns ljudutgång. Klicka på Enheter och se till att Tillåt iTuneskontroll från fjärrhögtalare inte är markerat.

gratis

Spela upp ljud på gammal cd spelare format, Tävling barnvagn

Dela iTunesbibliotek i det lokala nätverket för mer information. MP3 skiva borde den fungera upp på datorn och på särskilda MP3 CDspelare. Se till att volymreglaget högst upp i iTunesfönstret inte står på noll. Men inte på vanliga CDspelare för ljudCDskivor.

Har bränt en CD-RW-skiva, kan du bara spela den i datorn och en del nyare CD-spelare.Om du bara vill använda högtalarnas volymreglage väljer du iTunes Inställningar och klickar på Enheter.(De här filerna kan inte spelas på en sjätte dator förrän en av de redan auktoriserade datorerna har avauktoriserats.) Ljudböcker som köpts från Audibles webbplats kan hämtas till upp till tre olika datorer åt gången.

Om du inte kan spela en låt.

Spel för flera spelare.
Om du brände en MP3-skiva borde den fungera på datorn och på särskilda MP3 CD -spelare, men inte på vanliga CD -spelare för ljud -CD -skivor.

På de flesta vanliga DVD-spelare kan du inte spela upp DVD-skivor som är brända i iTunes.
En färdigställd skiva som har spelats in med videokameran kan spelas upp på en DVD- spelare,.m.

Dvdrw-skivor kan spelas upp utan att färdigställas.
Använd inte 8 cm CD-adaptern med.
Om du har problem med att spela upp musik eller annat ljud.