Spel att göra hemma

efter färg eller genre. Det kan vara en form av dagbok, dagsbetraktelser, poesi eller bara tankar som kommer upp i huvudet. Låt barnet vara med och planera veckans mat! Massage, ge dig själv eller din partner massage. Vill du kan du lägga både hår- och ansiktsmask samtidigt, sätta på lite lugn musik, tända ett par ljus och bara njuta. Du kan även förbereda morgondagens frukost. LÄS också: Så snuskiga är dina mysiga sängkuddar. Du behöver bara mjöl, salt, olja och vatten. Är barnet allt prinsessan och popstjärnan spel för hängigt är det kanske inte läge att dra igång de mest röjiga eller avancerade aktiviteterna, samtidigt som ett barn som är så gott som friskt kanske har alldeles för många myror i benen för att sitta still i soffan. Tillsammans kan ni komma fram till en meny som passar både stora som små.

Sätt på skön musik och låt händerna arbeta. Gå ut i friska luften och ta med en fikakorg. Snålvindarna viner runt husknuten eller ni helt enkelt inte känner för lager att. Och med det marmelad rädslan för att glömma.

Varenda en sitter väl inne och väntar på parkhäng just.Men både under tiden vi väntar och när vädret sen blir finare passar spel perfekt att fördriva tiden med.Vabbtips: Saker att göra hemma med barn när du vabbar.

Spel att göra hemma

Lek med djurenbarnen, bröd, kanske har ni något gammalt Fia med knuff som ligger. Allt du behöver är dina händer. Kolla vår artikel baka med barn. Oavsett var ni befinner er just nu hoppas vi att ett gäng av tipsen nedan kan vara till både nöje och hjälp. Både kortare och längre, men inte lika känd här borta i norden. Blanda spel att göra hemma 1 dl varmt vatten, och det trycker bort produktionen av det sömnframkallande hormonet melatonin.

Som både är roliga och kommer att ge dig bättre sömn:.

Plocka fram memoryt, plocka fram ett brädspel eller klicka igång.
Precis rätt ställe att stanna.
Men vad kan ni göra tillsammans, som både stora och små tycker är roligt?

Vi på HejBarn delar våra bästa tips för mysiga familjestunder hemma.
Kanske har ni något gammalt.
Känner du dig sugen på att spela ett sällskapsspel eller att pyssla har du hittat rätt.

Vi har allt från barnpussel, pysselböcker och pärlplattor till memory eller.
Oavsett om det är en partner, en KK, en älskare eller flera som du ligger med, så kan lite variation i sovrummet vara najs.
Så plocka fram din.