Redovisningsassistent ica uppgifter

behandlar vi dina personuppgifter? Vi har flera samarbetspartners som ger dig som ICA-kortkund erbjudanden och rabatter, men även möjlighet att samla in bonus i samband med köp. Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Apotek Hjärtat, ICA Banken och ICA Försäkring, för att kunna uppgifter ge dig information och erbjudanden som gäller både ICA, våra samarbetspartners och andra bolag inom ICA Gruppen, och för att ICA-bolagen ska kunna genomföra kundanalyser. Kommunikation och lämnande av erbjudanden, vi vill lämna rätt kommunikation och erbjudanden till dig, i rätt tid och i rätt kanal. Butiken använder även dina uppgifter så att du kan lösa in dina bonuscheckar och utnyttja erbjudanden när du handlar. Vi behandlar därför dina personuppgifter så att du bland annat kan spara, dela och kommentera recept och skapa, hantera och dela inköpslistor. Dina rättigheter, dataskyddslagstiftningen ger dig ett antal rättigheter i förhållande till behandlingen av dina personuppgifter. Genom att acceptera villkoren för lojalitetsprogrammet lämnar du ditt samtycke enligt marknadsföringslagen till mottagande ICA-bolags elektroniska marknadsföring av sina egna, andra ICA-bolags och samarbetspartners varor och tjänster. Om vi delar dina personuppgifter ansvarar mottagaren som utgångspunkt för att hantera uppgifterna på ett säkert och korrekt sätt. Om du även är medlem i Klubb Hjärtat så får du gemensam bonus när du handlar på ICA och Apotek Hjärtat. Därför får vi information av Apotek Hjärtat kring detta för att kunna beräkna din sammanlagda bonus. Vi kan även använda de uppgifter vi har om dig för att lämna relevant information om och marknadsföring av våra egna, ICA-koncernens redovisningsassistent och särskilt utvalda samarbetspartners varor och tjänster. När en person som inte är kund hos oss sedan tidigare ansöker om någon av våra tjänster och får ett avslag, sparas uppgifter om personen under en begränsad tid. Ansöker om ICA-kort, kontaktar vår kundservice, genomför ett köp eller använder våra digitala kanaler. Det här gör vi bland annat för att kunna ge dig personlig och relevant information och för att kunna genomföra kundanalyser. Läs mer om intressebilder här. Regelbundet av ditt personnummer mot offentliga register för att se till att dina personuppgifter är kompletta och uppdaterade. Papricaklubben som är ICA Kvantums klubb för alla barn 312 år, behandlar vi dina uppgifter för att hantera ditt medlemskap. Om du har lämnat din e-postadress i samband med en ansökan.

Redovisningsassistent ica uppgifter

Ditt förtroende är viktigt för oss. Personuppgifter är information kopplad till dig. Tjänsteleverantörer, ex, och om du är medlem i Klubb Hjärtat vill du såklart ha redovisningsassistent ica uppgifter gemensam bonus på ICA och Apotek Hjärtat. Andra ICAbolag, det är med andra ord endast vissa uppgifter som omfattas av rätten till dataportabilitet. Ex, detta kan du göra bland annat direkt i utskicket eller på Mitt ICA. I vissa fall behöver vi dela med oss av dina redovisningsassistent ica uppgifter personuppgifter till andra för att du ska kunna ta del av alla de erbjudanden och tjänster som finns inom ICA. Varifrån samlar vi in personuppgifter, ex, beställ ett registerutdrag. Vissa uppgifter är vi också skyldiga att lämna till olika myndigheter. Rätt att begära dataportabilitet, det här görs bland annat för att samla in kontaktuppgifter som du lämnat till de andra ICAbolagen så att vi alltid har dina aktuella uppgifter.

Vi behandlar därför dina uppgifter för att hantera din bonus. Namn och personnummer, genom att godkänna villkoren för lojalitetsprogrammet lämnar du redovisningsassistent ditt samtycke enligt marknadsföringslagen till vår elektroniska marknadsföring av våra egna. Kommunicera erbjudanden och genomföra kundanalyser, när du använder uppgifter någon av våra appar.

Utveckla affärsmetoder, analysmodeller, och kund- och affärsstrategier, för att styra pris och sortiment baserat på kundernas inköp, samt för att ta fram kundinsikter som kan delas med våra leverantörer.Dessa företag får endast behandla dina personuppgifter enligt våra instruktioner och får inte använda dina uppgifter för egna ändamål.Därför behandlar vi dina uppgifter för att kommunicera personlig och relevant information, samt lämna erbjudanden till dig om våra egna, ICA-butikers, andra ICA-bolags och samarbetspartners varor och tjänster i olika kanaler.

Hantera bonus, när du som ICA-kortkund handlar på ICA, och identifierar dig i kassan eller på, får du bonus på dina inköp.

Redovisningsassistent profiles at, ica on LinkedIn.
Get all the articles, experts, jobs, and insights you need.

ICA, aff rsservice s ker redovisningsassistent.
ICA, aff rsservice r en del av, iCA.
Sverige AB och tillh r, iCA, gruppen.

ICA, aff rsservice erbjuder tj nster och r dgivning inom ekonomi och l neadministration till.
ICA, gruppens koncernbolag och till, iCA -butiker.
Februari 2017 nu (1 r 8 m nader) V ster s, Sverige.