Provåkarkort västtrafik barn gratis

att du inte kan köpa biljetter ombord med kontanter. Appen provåkarkort västtrafik barn gratis behöver internettäckning för att kunna startas. Vid frågor till vår kundservice för anropsstyrd* trafik är du välkommen att ringa oss på nummer och välj knappval. I den upphandlingen ställer vi även krav på alkolås, annan trafiksäkerhet, komfort och miljö. Du kan också resa med Tågab, NSB och vissa tåg som körs av SJ (inte snabbtåg, Intercitytåg med tågnummer 100-109 och nattåg). Våra periodladdningar är oftast vilande när de hamnar på ditt Värmlandskort.

Vi kan heller inte radera uppgifter när det finns legitima skäl till varför uppgifterna måste sparas. Provåkarkortet är inte personligt utan kan lånas ut till andra familjemedlemmar. Vi hanterar ditt konto på Mina Sidor och i appen Västtrafik. Bagage på bussen, detta eftersom dessa tåg saknar Västtrafiks kortläsare. Gruppresa med Värmlandstrafiks bussar provåkarkort västtrafik barn gratis och tåg Läs mer här Åka med bussen I tidtabellen ser du när bussen passerar din hållplats. Vi har även ett kundcenter provåkarkort västtrafik barn gratis vid Centralsjukhuset. Vi skulle till exempel aldrig sprida dina personuppgifter vidare till någon annan. Bytestid Ibland behöver du byta mellan två olika linjer. Mindre bagage handbagage kan du ta med och antingen förvaras mellan fötterna eller på de bagagehyllor som finns och du kan ställa bagage inne i bussen på hjulhusen.

Priset på våra biljetter beror på om du är vuxen, ungdom eller barn.Du kan också resa billigare om du är student eller över.


Provåkarkort västtrafik barn gratis

Biljettförsäljning eller någon annan nödvändig tjänst. Västtrafiks försäljningsombud och på många av barn våra fordon. Kontrollera att den har rätt linjenummerdestination. Ombord på våra servicelinjer, swish I vår mobilapp är numera Swish ett av betalsätten. Tala om vart du ska resa och betala. I första hand söker vi personer som regelbundet reser till och från arbetet med bil men också personer som ibland reser kollektivt och kan tänka sig att göra det mer. Uppgifter vidarebefordras bara västtrafik till tredje part till exempel trafikföretag om det krävs för att tillhandahålla kollektivtrafiktjänster. Den får inte användas när laddningen inte gäller eller utanför det område den gäller.

De här bankkorten fungerar: Visa Bankkort, Visa Electron, Visa Betal-/Kreditkort, Mastercard Bankkort, Maestro, Mastercard Betal-/Kreditkort, Köpkort, GE Money Bank/Finax och JCB.Kreditkort Se Bankkort för mer information.Cykel på tåget Cykel får tas med i mån av plats.

Väljer du att lösa in presentkortet skickar vi ett provåkarkort till dig.

Frågor om provåkning med Västtrafikkortet (plastkort) Obs!
Glöm inte att bli medlem på Mina sidor så får du gratis förlustgaranti på dina kort och biljetter.
Vi har kort och biljetter för alla typer av resor.

Oavsett om du reser ofta eller sällan.
Köp smidigt i vår app Västtrafik To Go, eller i butik nära dig!

När SJ, Tågab och Västtrafik kör Värmlandstrafiks länsladdning, 24- och 72-timmarsladdning, gymnasieladdning, praktikpass, Provåkarkort, Nyinflyttadkort.
Guiden till gratis saker på Internet!
Beställ gratis CD-skivor, varuprover, tidningar, kataloger, produkter.m.