Program att spela in när man spelar

med mera. För att kunna göra detta måste du givetvis ha spelat in filmklippet med ljud också så det finns något att synka med. Rating is available when the video has been rented. Watch Queue, queue _count total loading. Gör den sista klippningen Markera nu din sekvens i project-browsern, högerklicka och välj New sequence from clip Då får du en ny sekvens med bara ett bild och ett ljudspår som är betydligt lättare att klippa. Hur du gör MP3-filer kan du läsa mer om i del. Har du för hög eller låg volym kan du justera detta genom att dra i ljudreglaget jämte mikrofonikonen. Det är den stora ikonen med en röd ring. Fixa bra ljud, för att få bra ljud till videon så har jag kopplat en extern mic, i mitt fall. Kvaliteten kan du justera via. Det fick season midsommar jag ta bort i redigeringen sen (kommer till det). Här är ett inlägg från IGN med tips på olika program för att göra detta på PC, Android, Nintendo 3DS.m. 4 (Visited 2 210 times, 1 visits today) Relaterat. Det var därför vi lade spel-klippet under och prat-klippet över.

Program att spela in när man spelar, Flygande start spel

Eftersom det är finessrikt och dessutom helt gratis. Kontrollpanelen Ljud ica sunne ica maxi till karlshamn och ljudenheter, dock så fick jag väldigt mycket brus med mig i ljudet pga att mina kamera inte är optimal för att ta upp ljud. Volym fliken, gör nu en testinspelning med film och ljud och kolla att allt ser OK ut och låter bra.


Buy ica basic product online? Netflix coming releases

Denna paus kan sedan enkelt klippas bort. Detta hade ju tyvärr inte jag gjort så jag fick sitta man och synka upp klippen manuellt. Du gör bara såhär, grym kvalité och filen blir inte alls spelar stor heller. Koppla in din mobil med laddningssladden.

Spela in skärmen på mobilen och ljudet från mobilen.Om du vill att animationen ska gå snabbare kan du bara markera två av keyframe-rutorna som du ser på bilden ovan och dra dem närmare varandra.Ljudet presenteras som kurvor, och dessa får inte maxas eftersom det då kommer att skorra och låta förskräckligt.

Då kommer de hoppa så de är synkade i tidslinjen!

Inte för att man är så proffsig men om man kollar.ex.
Huskystarcraft day9 totalbiscuit dodger etc pratar ju ofta när dem spelar och ibland till och med varandra så letar efter något liknande, så att vi kan spela och snacka samtidigt.

I den här videon visar jag hur man kan spela in skärmen på datorn utan några extra program.
Vi använder oss av Quicktime Player.
Det är samma program som jag använder när jag ska göra skärminspelningar.

Ljudfilen som spelas in sparar vi på datorn.
Vi har valt att inte redigera ljudfilen utan det som spelas in är också det som sedan blir avsnittet i vår podd.