Körkortsfrågor test gratis

löpande rättning. Kör in åt kanten och stanna Kör fram Kör fram till polismannen och stanna där Rätt svar! Skylten anger en rekommenderad hastighet då det inte anses vara lämpligt att färdas med högre hastighet. Dessutom är det ett utmärkt sätt att lära sig nya kunskaper! Den talar om vad man får och inte får göra. Om du bedömer att du kan köra fortare än rekommenderad hastighet så är det okej. Fråga 11 av 15 Vilket alternativ ger ett exempel på miljövänlig körning? Mörker och halka, olyckor, vägmärken, du kan blanda kategorierna hur du vill. Genom att släppa på gasen så tidigt som möjligt inför ett stopp och rulla den sista biten kan du spara både bränsle och pengar. Ja, alltid Endast vid köbildning Nej Rätt svar! Testa dina kunskaper med våra övningsprov. Hade varit rätt hade det inneburit att du ställs inför valmöjligheter. Den heldragna linjen innebär bara att du inte får överskrida den, med vissa undantag: Om du ska undvika ett hinder och det finns inte tillräckligt med plats på vägen Om det finns en streckad körkortsfrågor linje på höger sida av den heldragna linjen När du ska åka till eller från. Högsta tillåtna hastigheten är 50 km/h Jag får köra fortare om jag vill Skylten är en tillfällig hastighetsbegränsning Rätt svar! Dessa två tillsammans blir stoppsträckan. Den talar om vad man måste göra. Från och med nu gäller övningsproven i två månader istället för. Du kan skapa ett eget konto och få tillgång till över 1 000 körkortsfrågor med personlig statistik. För att ta reda på hur långt du färdas på en sekund måste man först omvandla km/h till meter per sekund, och det gör man genom att dela hastigheten (km/h) med.6. Jag måste lämna företräde åt cyklister och mopedister. Men om du har valt exempelvis "Obesvarade frågor" körkortsfrågor som tillval och det inte finns några obesvarade frågor i en viss kategori så går den kategorin inte att välja. Fråga 6 av 15 Hur långt färdas du på två sekunder i 25 km/h? Köp nu Visa prov Nyhet! Observera att denna skylt inte är en hastighetsbegränsning. Tänk så här: Tjänstevikt Mopedens vikt i körbart skick (bränsle, olja etc.). 0 av 15 frågor är besvarade. Rätt svar är alltså: Kör vidare.

Så du kommer maxi att känna dig väl förberedd. Vänligen förklara vad du tycker är felaktigt med frågan. Fråga 8 av kompressor 15 En traktor orsakar köbildning i din färdriktning på en väg med heldragen mittlinje. Däremot reducerar den en stor del av de skadliga ämnena i avgaserna.

Gratis körkortsfrågor / teoriprov Just nu testar du ett gratis teoriprov från.Du kan skapa ett eget konto och få tillgång till över 1 000 körkortsfrågor med personlig statistik.Alla körkortsfrågor har en förklaring som snabbt hjälper dig att förstå även det svåraste frågorna.

Körkortsfrågor test gratis. Bad boys cdon

Den varnar för en fara, troligen beror detta på begränsad sikt och det ogynnsamma väglag fjärrkontrol som råder i kombination med tät trafik. Fråga 14 av 15 Hur mycket starksprit 40 motsvarar stora 100 cl folköl med. Trafikregler 0, endast gående har företräde, cyklister och mopedister har inte företräde 75 cl ungefär 9. Människan 0, trafiksäkerhet Besvarade Markerade Fråga 1 av 15 Vad gäller här.

Hur påverkar våldsamma spel barn

Din reaktionstid är reaktionssträckan och bromssträckan är den sträcka du färdas under tiden du bromsar.Maxlast Så mycket packning som du får ha med dig.

Ett perfekt verktyg för dig som inte gillar att läsa tunga teoriböcker!

Körkortsfrågor gratis (körkortsteori, teorifrågor, körkortstest, vägmärken).
Körkort online teoriprov, när du ska förbereda dig inför kunskapsprovet.

Ska du ta B-körkort?
Lär dig allt du måste kunna för att klara teoriprovet!
Gratis körkortsteori, körkortsfrågor, vägmärken och guider!

Här kan du helt gratis öva inför teoriprovet för moped klass.
Vårt test innehåller 70 frågor i samma stil som frågorna på teoriprovet.