Kent avskedsturne låtar de spelar

sista gång på turnén i höst skriver de och fortsätter: "Det kommer bli skitkul! Och det blir också sista chansen för fansen att uppleva bandet. Greatest Hits album under hösten, självklart innehållandes kents största hits men även två helt nyskrivna låtar de sista nya kent-låtarna någonsin. Den slutsatsen drar jag efter att ha hulkat mej igenom merparten av Kents avskedsgig i Helsingfors. Jocke Berg går in genom mina öron och gör svävande rörelser latest lottery genom hela min kropp, slingrar sej tätt över mina lungor, känner snabbt på mitt hjärta och lägger sej sedan i mitt mellangärde som en varm ekorrunge. Det hela är en total explosion av kärlek. Det är det bästa jag någonsin hört. Tack till alla er som kommit på våra konserter, från de första trevande kaos-gigen på små klubbar under det dimmiga nittiotalet till de stora scenerna. Men Kent och Håkan Hellström är för olika, och för unika, för att en rak jämförelse dem emellan ska bli relevant. Bandet osar av inspiration. LÄS MER: Kent lägger av låt sorgearbetet börja. Var det här den sorg som skulle återvända till mej varje gång jag tänkte på Kent? Tacksamheten att ha ett band som betyder så mycket, glädjen över att ha fått uppleva dem och den bitterljuva känslan i att det här, det är det här som nu är slutet. Vi 4 kommer att vara Kent. Vi är väldigt väldigt nöjda med känslan den här gången. Det här är inte en spelning jag kan förhålla mej särskilt objektivt eller kritiskt till, det ska du genast ha klart för dej. Den sista kent-konserten någonsin kommer att dåna över ett midvinter-Stockholm och Tele2 Arena den 17 december. Du har inte levt fullt ut före du tittat på Jocke Berg genom ett flor av tårar. De spelar verkligen på varje klyscha om sej själva och gör det till den grad att det ändå förblir lite oklart om det är på allvar eller inte. Bild: (c) Pelle T Nilsson/Stella Pictures/All Over Press Kent (band musik, strålkastare. Avskedsturnén 23/9 Linköping, Saab Arena 30/9 Göteborg, Scandinavium 5/10 Bodö (NO Bodö Spektrum 7/10 Kiruna, Arena Arctica 8/10 Luleå, Coop Norrbotten Arena 13/10 Örnsköldsvik, Fjällräven Center 14/10 Östersund, Östersund Arena 15/10 Trondheim (NO Trondheim Spektrum 21/10 Stavanger (NO DnB Arena 22/10 Oslo (NO Oslo Spektrum. När nästan två timmar av konserten var förbi pausade bandet och Jocke höll en liten historielektion i hur han träffat de olika medlemmarna i bandet, samtidigt berättade han för var och en av dem hur mycket han älskade dem. Och succén rullar vidare. Bandet bjuder in till spektakulärt avskedsår; med ett sista album, Då Som Nu För Alltid, en sista turné samt en Greatest Hits samling. Den konserten - inringad av Summerbursts övergivna plastpalmer och livströtta VIP-sektioner, lockade 15 000 fans. Snart är bandet historia, men det vibrerar av vitalitet. Jag tror aldrig jag hört Jocke Berg prata så mycket som han gjorde under den här spelningen. Att spela i det här bandet är det största, roligaste och mest utmanande någon av oss 4 gjort i våra liv.

Var det så här det skulle sluta. Under några veckor i led november och december 2015. Det här är inte slutet för att vi har tråkigt tillsammans eller för att vi inte vill något längre. Det är svårt att bli profet i sin egen hemstad. Flygande över publikens huvuden men jättekonfettit i" Det här är inte slutet för att vi har tråkigt tillsammans eller för att vi inte vill något längre. Under hösten 2016 tar kent farväl till fansen genom en sista omfattande Nordenturné med spelningar i Sverige från Kiruna i norr till Malmö i söder. Jocke smeker mellangärdet, det är nästan så att man blir snopen när Jocke Berg inte gör entré fäst i linor. Håller Coldplaystandard, jag har för övrigt sett en rad världsstjärnor i den klassiska hockeyladan. Det blir ett farväl fyllt av ny musik och som firas tillsammans med fansen med en arenaturné genom hela Norden.

soffa

Ja, Kent spelar, kärleken väntar under sin sista turné men Columbus, Kräm (så nära får ingen gå) och Töntarna väljs bort.Här är alla låtar bandet spelat hittills.

Kent avskedsturne låtar de spelar

pixel En gammal favorit, more einarsvensson, stockholm, pressmeddelande. Måndag, peter Gehrke, foto, den som troligen kommer att komma smygande varje gång jag klickar igång mina egna Kentfavoriter. Bäjslajn, inte ens att det var just Utan dina andetag. Ambitionsnivån slår i taket, sami, egoist kom i dag," Säger Kents presskontakt Sandra Nordin, efter 26 år tillsammans, discover Weekly to be distributed brölla africaaaan that feeeelz de beste. Inte så många som jag kanske borde.

Kents första album är kraftigt underrepresenterade.Den där som sätter sej i magen.Den är sig lik från premiärhelgen.

Det var under natten till måndagen som rockbandet Kent publicerade en video på sin Facebooksida.

Foto: Peter Gehrke Pressmeddelande Stockholm, kent går i graven startar sista färden med Egoist Idag går startskottet för sista året med.
Här är den sista delen av den ultimata.

Kents bästa låtar plats.
Vem vet vilken låt som kommer att bli den sista de spelar live.
Yle-kontots användarvillkoren har ändrats.5.2018.

De nya villkoren förbättrar ditt dataskydd.
Du får information om Yles innehåll och Yle-kontots förmåner en gång i månaden per e-post.