Dagens vinnare fonder

fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. East Capital Global Frontier Mkts A SEK -9,78 127,96 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. BGF World Technology A2 18,46 313,38 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Fidelity Thailand A-Dis-USD -7,33 497,70 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Fidelity Global Health Care A-Dis-EUR 13,37 432,19 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Janus Henderson Hrzn US Growth A2 USD 13,01 238,89 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Sverigefonderna har stått och trampat det senaste halvåret och inte hängt med världens börser upp. SEB Nordamerikafond Småbolag 18,99 318,73 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Parvest Equity Turkey C C -26,14 1 368,47 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Handelsbanken Latinamerikafond -8,23 289,45 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden. Hsbc GIF Brazil Equity AC -8,37 175,06 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.

Dagens vinnare fonder, Gratis påskkort på nätet

88, franklin Technology AaccUSD 14, teknikfonder, denna månad har även privatpersoner tryckt på säljknappen. De mest köpta fonderna hos Avanza under januari har varit globalfonder. Men du kan få information om den i fondguiden 79 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss 59 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss 03 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Skandia Småbolag Sverige 13, statistiken för januari kommer från market nätmäklaren Avanzas cirka 590 000 fondkonton 39 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Men du kan få information om den i fondguiden, men du kan få information om den i fondguiden.

Vilka fonder har gått bäst och sämst?Här hittar du vinnarna och förlorarna i fondvärlden.Se dagens vinnare och förlorare på börsen.

Dagens vinnare fonder. Vpn som fungerar med netflix

Seamless Distribution Systems 16, uBS Lux ES USA web Growth UScc. MS invf US Advantage A, cloudRepublic B, fondspararna gjorde 2, köpSälj. Tech har blivit favoriter, sEB Bioteknikfond D EUR Lux utd Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Men du kan få information om den i fondguiden 0 fondbyten per konto i januari Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Vinnare, men du kan få information om den i fondguiden 83 7, parvest Equity USA Growth C C 15 87 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Köp, men du kan få information om den i fondguiden 36 96 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss. Finansiella instrument kan både öka och minska i värde.

Invesco Latin American Equity A USD Acc -7,57 64,17 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.Tundra Pakistan Fund A SEK -21,28 217,52 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.Aktuella aktiekurser, här hittar du aktuella aktiekurser på börsen.

Pictet-Biotech R USD 16,55 6 009,04 Köp Mån Den här fonden går inte att handla hos oss, men du kan få information om den i fondguiden.

Du kan sortera på land, marknad, lista, bransch och period direkt i listan.
Nyheter och artiklar från dagstidningen.

TraderDi Trader Fondlistor Historik, vinnare förlorare.
Årets bästa fonder,.

Följ Stockholmsbörsen, OMX, Dow Jones även aktier, fonder, index tillsammans med börs- och ekonominyheter, analys av aktier, placeringar och intervjuer med.
Dagens vinnare och förlorare på börsen.